Teak winkelkast / buffetkast / vitrinekast 230 cm

 2.350,00

Artikelnummer: 16826 Categorieën: , ,

Zware kwaliteit winkelkast – buffetkast – vitrinekast 230cm

Materiaal: oud glad teak hout
Afmetingen: 230 cm breed, 230 cm hoog, 40/53 cm diep
Type deur: schuifdeur / scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (  bovenkast / onderkast )

Teak Winkelkast

Deze grote teakhouten winkelkast is gemaakt van volledig massief oud teak hout. Alle onderdelen van de kast zijn massieve teak planken, zelfs de panelen in de achterwand bestaan uit dikke teak planken. De teak winkelkast heeft onderin 2 dichte schuifdeuren en 2 dichte scharnierdeuren. De dichte onderkast wordt opgedeeld in 3 verschillende ruime compartimenten, elk onderverdeeld door een legplank.  Daardoor uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen. boven de 4 dichte deuren zitten 5 handige laden die glijden over houten geleiders.  Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden, maar ook 2 grote dichte deuren voor extra opbergruimte

De schuifdeuren in de boven- en onderkast rollen op (in hoogte verstelbare) wieltjes. De warme kleur van het oude teak hout geeft de kast een rustieke en landelijke uitstraling. Ook komt dat natuurlijk door de sierlijst boven aan de kast. Kortom deze kast is ideaal als u veel opbergruimte wenst en daarbij ook nog uw servies o.i.d. wilt tonen.

Afmeting:

230 cm voor €2350-

Deze kast is ook leverbaar in 200 cm breed! €1950,-

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

230 cm

Afwerking