Buffetkast teak 150 cm

 1.550,00

Artikelnummer: 3887 Categorieën: , ,

Buffetkast teak 150 cm dichte deuren

Teak vitrinekast – winkelkast – buffetkast

  • Materiaal: Teak hout
  • Afmetingen: 155 cm breed, 215 cm hoog, 40/50 cm diep
  • Type deur: scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Buffetkast teak 150 cm

Deze teak buffetkast is gemaakt van teak hout. De buffetkast heeft onderin drie gesloten deuren die worden afgesloten met sleutels. De 50 cm diepe onderkast is ideaal voor opbergen van spullen en eventueel dus ook voor grote objecten. Boven elke deur bevindt zich een ruime lade welke ook de hele diepte van de onderkast bestrijkt.
De bovenkast bestaat uit links en rechts twee dichte deuren en daar tussen in een glazen deur voor eventueel tonen van bijvoorbeeld servies of kunst. Onder de twee dichte deuren bevinden zich aan iedere kant twee ruime laden. De laden van de kast lopen op houten geleiders.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

Levering buffetkast teak:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

150 cm