Landelijke witte buffetkast met eiken details – 225 cm breed

 2.650,00

Witte buffetkast – vitrinekast – winkelkast

Prijs: €2650,-

Materiaal: Grenen / Eiken
Afmetingen: 225cm breed, 220cm hoog, 45/45cm diep
Type deur: Scharnierdeur en schuifdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkant / onderkant)

Landelijke witte buffetkast

Deze buffetkast is gemaakt van massief grenen gecombineerd met eiken hout. Het grenen hout is in een witte kleur ( RAL 9010) gespoten, zodat de kleur laag super glad en strak wordt. De eiken details zijn onbehandeld gebleven zodat de kast een rustieke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 scharnierdeuren die kunnen worden afgesloten met een sleutel. Daartussen heeft de kast 2 schuifdeuren die hangen in een zware kwaliteit metalen geleidersysteem. De 6 laden beschikken over een duurzaam softclose systeem waardoor een lade altijd gecontroleerd gesloten wordt.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 scharnierdeuren die voorzien zijn van glas. Tussen de 2 scharnierdeuren bevinden zich 2 schuifdeuren welke net als in de onderkast hangen in een zware kwaliteit metalen geleidersysteem. Onder de 4 deuren bevinden zich ook nog eens 4 ruime laden die ook beschikken over de duurzame softclose geleiders.Doordat de witte buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat het vitrine gedeelte aan de allebei de zijkanten beschikt over glas, wordt er een ruimtelijk gevoel gecreëerd door de extra licht inval.

Afmetingen:

Deze buffetkast heeft een breedte van 225 cm en hoogte van 220 cm. De diepte van deze buffetkast is 45 cm.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

, ,

Afmeting

225 cm