Leveringsvoorwaarden

Voor het bezorgen van een artikel in Nederland (m.u.v. Limburg, Zeeland & en de eilanden)  rekenen wij standaard €50,- bezorgkosten*
Voor Limburg en Zeeland hanteren we een tarief van €99,-. Bezorging op de eilanden doen we in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Uitgezonderd

  • Aanbiedingen beneden de € 500,-
  • Bankstellen,
  • Afhaalaanbiedingen

Aanbiedingen beneden de €500,- kunnen bezorgd worden in overleg. De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van de woonplaats. Neem hiervoor contact met ons op.

Afhaalaanbiedingen dienen afgehaald te worden in onze winkel. U ben van harte welkom in onze winkel. De aanbieding is alleen geldig bij het zelf ophalen

Vooraf zal altijd telefonisch of per mail contact op worden genomen om de exacte bezorgdatum door te spreken.

Normaal gesproken worden de meeste producten binnen een termijn van 2-3 weken afgeleverd.

Wanneer een product niet op voorraad leverbaar is zal er in overleg een afleverdatum worden afgesproken.
Wij bezorgen met een busje of kleine vrachtwagen, welke bij u voor de deur moet kunnen komen Indien dit niet mogelijk is dient u dit vooraf aan te geven.

Wij bezorgen standaard op begane grond. Uitsluitend na overleg wordt er op een etage bezorgd. Als uw woning of bedrijf over een lift beschikt waarin het product past is dit geen probleem.

Bezorging in het buitenland alleen na overleg en tegen een meerprijs welke afhangt van de locatie.

 Normaal gesproken wordt er door 1 persoon bezorgd en is eigen hulp bij grote kasten of bankstellen noodzakelijk. In overleg kan er tegen een meerprijs een extra persoon worden geregeld.