Teak buffetkast / grutterskast 200 cm – Bastiaan 200 cm teak

 1.950,00

Een prachtige teak grutterskast van 200cm. Te gebruiken als vitrinekast, buffetkast of winkelkast. Bastiaan 200 cm teak

  • Prijs: van €2250 voor €1950,-
  • Materiaal: teak hout
  • Afmetingen: 200 cm breed, 215 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: Scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Andere afmetingen ook mogelijk

Grote teak grutterskast / buffetkast / Bastiaan 200 cm teak hout

Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een gladde uitstraling. De kast heeft onderin zowel links als rechts 4 dichte deuren met daar tussen 3 ruime opbergladen. De bolle kleppen draaien bij het openen omhoog door middel van een scharnier. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas, daartussen een open vak met 2 planken. De gehele bovenkast is vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Levering teak grutterskast

De teak grutterskast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

200 cm

Afwerking