Grote witte vitrinekast / winkelkast / buffetkast 

 2.950,00

Artikelnummer: 16640 Categorieën: , ,

Grote witte vitrinekast / winkelkast / buffetkast

  • Afmetingen: 250 cm breed, 220 cm hoog, 40/53 cm diep
  • Type deur: schuifdeur
  • Aantal delen: 2 delen (  bovenkast / onderkast )

Landelijke kast wit van massief hout

De buffetkast heeft onderin 4 schuifdeuren, bovenin 4 grote schuifdeuren. De laden en deuren van deze kast lopen op een metalen geleider systeem,

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Afmeting:

  • Afmetingen: 250 cm breed, 220 cm hoog, 40/53 cm diep.
  • Andere kleuren ook leverbaar op aanvraag

De witte kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling. Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

In onze showroom winkel in Gieten hebben we heel veel van dit soort type landelijke kasten staan. Samen met veel prachtige boomstam tafels.

Afmeting

250 cm

Afwerking