Dichte teak kast / teak jagerskast

 1.590,00 1.790,00

Artikelnummer: 4865 Categorieën: , ,

Dichte teak kast / teak jagerskast

Materiaal: Teak hout
Afmetingen: HxBxD 210 x 130 x 50

Type deur: scharnierdeur
Type grepen: Komgreep

Jagerskast van teakhout

Deze dichte kast is gemaakt van teak hout. Het ontwerp van deze kast is gebaseerd op de zo genoemde jagerskast. Vroeger werden jagerskasten gebruikt door jagers om de geweren en munitie in op te bergen. Aan beide zijkanten van de kast zit een opbergruimte die daar  erg geschikt voor was. Tegenwoordig is het oorspronkelijke model jagerskast  ‘’opnieuw’’ ontworpen en zijn de ruimtes voor het geweer / de munitie voorzien van legplanken ontworpen. Met deze jagerskast haalt u een mooie dichte teak kast in huis.
Het teak hout waarvan de kast gemaakt is, is afkomstig uit Indonesië. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog, en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Deze kast is ook leverbaar in oud, gerecycled, doorleefd teak hout!

Afmetingen van de kast:

Deze jagerskast is leverbaar in de volgende standaard maat:
De breedte van de jagerskast is 130 cm, de hoogte is 210 cm en de kast heeft een diepte van 50 cm.

Jagerskast 210 hoog – Nu voor €1590,-

Jagerskast 230 hoog – Nu voor €1790,-

Levering vanuit onze winkel in Gieten:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Afwerking

Afmeting

130 cm

Hoogte

210 cm, 230 cm