Grote grijze winkelkast 250cm

 4.350,00

Artikelnummer: 15842 Categorieën: , ,

Grote grijze winkelkast (gespoten)

Materiaal: Grenen en MDF
Afmetingen: 250 cm breed
Type deur: Scharnierdeuren
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Grote grijze winkelkast (gespoten)
Deze grijze buffetkast is gemaakt van massief Mahonie hout. Het hout is in een grijze kleur gespoten, zodat de kleur laag super glad en strak wordt. De buffetkast heeft maar liefst 9 lades. Deze lades lopen op duurzame metalen geleiders. Hierdoor gaan de lades soepel open en dicht.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 scharnierdeuren welke dicht zijn. Tussen de 2 dichte scharnier deuren bevinden zich 3 deuren welke voorzien zijn van glas

Doordat de grijze buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Door de dichte deuren in de bovenkast kan er extra veel in de kast worden opgeborgen.

Afmetingen:

Deze grijze buffetkast heeft een breedte van 250 cm en hoogte van 240 cm.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afmeting

250 cm

Afwerking

,