Witte vitrinekast / winkelkast 250 cm

 2.950,00

Artikelnummer: 14908 Categorieën: , , ,

Witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast

Afmetingen: 250 cm breed
Kleuren: Standaard wit, overige kleuren mogelijk
Type deur: Schuifdeuren

Witte buffetkast ( Gespoten wit )

De buffetkast kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote schuifdeuren met glas en daartussen 6 laden met invallende greep. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

Afmetingen:
De kast is leverbaar in de volgende standaard maat

Hoogte: 240 cm
Breedte: 250 cm
Diepte: 50 cm

Prijs:

€2950,-

Levering:

De kast kan nu voor €50,- op route door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus

 

 

Afwerking

,

Afmeting

250 cm