Vitrinekast – wit met eiken details 180 cm

 2.150,00

Artikelnummer: 6124 Categorieën: , , , ,

Witte vitrinekast  winkelkast – buffetkast

Materiaal: Grenen / Eiken
Afmetingen: 180 cm breed, 220 cm hoog, 45/50 cm diep
Type deur: Scharnierdeur en schuifdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkant / onderkant)

Landelijke witte buffetkast met eiken details

Deze buffetkast is gemaakt van massief grenen gecombineerd met eiken hout. Het grenen hout is in een witte kleur ( RAL 9010) gespoten, zodat de kleur laag super glad en strak wordt. De eiken details zijn onbehandeld gebleven zodat de kast een landelijke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 scharnierdeuren die kunnen worden afgesloten met een sleutel. Daartussen heeft de kast 3 grote laden die glijden over een duurzaam softclose systeem. De laden worden hierdoor altijd gecontroleerd gesloten en.

In het bovendeel heeft de kast 2 schuifdeuren die voorzien zijn van glas. De deuren hangen in een zware kwaliteit metalen geleidesysteem. Doordat de witte buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen.
Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

, ,

Afmeting

180 cm