Witte buffetkast of vitrinekast met eiken details 180 cm

 2.150,00

Witte buffetkast of vitrinekast met mooie eiken details. De witte buffetkast is 180cm breed en 220 cm hoog. In de volksmond wordt een kast als deze ook wel een winkelkast genoemd.

  • Materiaal: Grenen / Eiken
  • Categorie: Buffetkast
  • Afmetingen: 180 cm breed, 220 cm hoog, 45/50 cm diep
  • Type kastdeur: Scharnierdeur en schuifdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkant / onderkant)

Landelijke witte buffetkast met eiken details

Deze witte buffetkast is gemaakt van massief grenen gecombineerd met eiken hout. Het grenen hout is in een witte kleur ( RAL 9010) gespoten, zodat de kleur laag super glad en strak wordt. De eiken details zijn onbehandeld gebleven zodat de kast een landelijke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 scharnierdeuren die kunnen worden afgesloten met een sleutel. Daartussen heeft de kast 3 grote laden die glijden over een duurzaam softclose systeem. De laden worden hierdoor altijd gecontroleerd gesloten en.

In het bovendeel heeft de kast 2 schuifdeuren die voorzien zijn van glas. De deuren hangen in een zware kwaliteit metalen geleidesysteem. Doordat de witte buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Levering door Story Landelijk Wonen:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling. Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

, ,

Afmeting

180 cm