Teak winkelkast 300 cm!

 3.350,00

Artikelnummer: 3994 Categorieën: ,

Zware kwaliteit teak winkelkast – buffetkast – vitrinekast

Prijs: €3350,-

Materiaal: oud teak hout
Afmetingen: 300 cm breed, 230 cm hoog, 35/47 cm diep
Type deur: schuifdeur / scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (  bovenkast / onderkast )

Teak Winkelkast

Deze grote teakhouten winkelkast is gemaakt van volledig massief oud teak hout. Alle onderdelen van de kast zijn massieve teak planken, zelfs de panelen in de achterwand bestaan uit dikke teak planken. De teak winkelkast heeft onderin 2 dichte schuifdeuren en 3 dichte scharnierdeuren. Daarboven zitten 6 ruime laden die lopen op duurzame metalen geleiders. Bovenin heeft de winkelkast zowel links als rechts 2 grote dichte schuifdeuren, daar tussen in 3 open vakken en 6 handige opbergladen.

De schuifdeuren in de boven- en onderkast rollen op (in hoogte verstelbare) wieltjes. De warme kleur van het oude teak hout geeft de kast een rustieke en landelijke uitstraling. Ook komt dat natuurlijk door de sierlijst boven aan de kast. Kortom deze kast is ideaal als u veel opbergruimte wenst en daarbij ook nog uw servies o.i.d. wilt tonen.

 

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afmeting

300 cm