Grote teak winkelkast – glad hout

 2.950,00

Grote teak winkelkast – glad hout

Afmetingen:

Hoogte x Breedte

240 x 250

Artikelnummer: 15851 Categorieën: , ,

Grote teak winkelkast (glad)

Materiaal: teak
Afmetingen: 250 cm breed
Type deur: Scharnierdeuren
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Grote teak winkelkast (glad)
Deze Grote teak winkelkast is gemaakt van massief teak. H De buffetkast heeft maar liefst 9 lades. Deze lades lopen op duurzame metalen geleiders. Hierdoor gaan de lades soepel open en dicht.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 scharnierdeuren welke dicht zijn. Tussen de 2 dichte scharnier deuren bevinden zich 3 deuren welke voorzien zijn van glas

Doordat de teak buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Door de dichte deuren in de bovenkast kan er extra veel in de kast worden opgeborgen.

Afmetingen:

Deze teak buffetkast heeft een breedte van 250 cm en hoogte van 240 cm.

 

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Story Landelijk Wonen in Gieten

Afmeting

250 cm

Afwerking