Buffetkast 200 cm , teak extra hoog

 2.650,00

Artikelnummer: 7196 Categorieën: , Tags: ,

Korte beschrijving teak buffetkast

  • Afmetingen: 200 cm breed, 240 cm hoog, 40/50 cm diep
  • Type deur: scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)
  • Materiaal: oud gerecycled teak hout

Teak winkelkast van massief teakhout

Deze prachtige kast is gemaakt van volledig massief, oud, gerecycled teak hout. De winkelkast heeft onderin 4 gesloten deuren die worden afgesloten met sleutels. De dichte onderkast is uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen. boven de 4 dichte deuren zitten 4 ruime laden met een duurzaam metalen geleidesysteem.  De bovenkast is extra hoog en dus geschikt om bijvoorbeeld veel sier stukken, boeken of servies in te zetten. Door de kraakheldere glazen deuren kunt u eindeloos genieten van hetgeen dat u tentoonstelt.

Doordat de kast een neutrale vorm heeft past de kast vrijwel in elk interieur. Het oude hout geeft een warme uitstraling in uw leefomgeving.

Deze kast is ook leverbaar in een 2-deurs , een 3-deurs uitvoering of een 4-deurs lagere uitvoering.

Levering teakhout winkelkast

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

200 cm