2-deurs buffetkast , teak

 1.250,00

Deze kast is ook leverbaar in een 3-deurs en 4-deurs uitvoering.(klik hier)

Artikelnummer: 9690 Categorieën: , , ,

2-deurs buffetkast , teak

Materiaal: oud gerecycled teak hout
Afmetingen: 120 cm breed, 220 cm hoog, 40/50 cm diep
Type deur: scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Teak winkelkast

Deze prachtige kast is gemaakt van volledig massief, oud, gerecycled teak hout. De winkelkast heeft onderin 2 gesloten deuren die worden afgesloten met sleutels. De dichte onderkast is uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen. Boven de 2 dichte deuren zitten 2 ruime laden met een duurzaam metalen geleidesysteem.  De bovenkast is voorzien van deuren met glas dus geschikt om bijvoorbeeld veel sier stukken, boeken of servies in te zetten. Door de kraakheldere glazen deuren kunt u eindeloos genieten van hetgeen dat u tentoonstelt.

Doordat de kast een neutrale vorm heeft past de kast vrijwel in elk interieur. Het oude hout geeft een warme uitstraling in uw leefomgeving.

Deze kast is ook leverbaar in een 3-deurs en 4-deurs uitvoering.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

120 cm