Zwarte Bastiaan 200 cm – grutterskast 200 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 2.350,00.Huidige prijs is: € 1.850,00.

Grutterskast met hoogwaardige afwerkingsniveau!

Bastiaan – Landelijke wit gespoten buffetkast – vitrinekast – winkelkast met bolle kleppen ( grutterskast )

Prijs: van €2350,- voor €1850,-

Materiaal: Grenen, mdf panelen
Afmetingen: 200 cm breed, 210 cm hoog, 30/50 cm diep
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Zwarte kast Bastiaan

Zwarte buffetkast landelijke stijl in de afmetingen 200 x 210cm. Dit is een zwarte grutterskast met hoogwaardige afwerkingsniveau! Bestel of bekijk vandaag nog in onze winkel model Bastiaan. Landelijke kast Bastiaan is zwart gespoten. Een winkelkast met bolle kleppen.

Actieprijs van €2350,- voor €1850,-

Specificaties zwarte buffetkast Bastiaan:

  • Materiaal kast Bastiaan: grenen en mdf
  • Afmetingen: 200 cm breed x 210 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Zwarte buffetkast Bastiaan (grutterskast)

Deze zwarte buffetkast Bastiaan is gemaakt van massief grenen en mdf panelen. Het kwalitatieve grenen is gespoten met een zwarte verf waardoor deze kast een frisse maar landelijke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 ruime laden die glijden in duurzame metalen geleiders, met soft close sluiting. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Tussen de bolle kleppen heeft de kast 4 kleine laden. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas. Tussen de deuren 3 open vakken.

Doordat de buffetkast Bastiaan onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

 

Afmetingen kast Bastiaan zwart:

De zwart gespoten kast heeft een totale hoogte van 210 cm. De breedte is 200 cm. Het bovendeel is 30 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 50 cm. Deze kast is ook leverbaar in de maten 150 cm en 300 cm en we hebben ook kast Bastiaan in de kleur antraciet/grijs.

Variaties kast Bastiaan

De kast is leverbaar in verschillende kleur combinaties zoals:

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling. Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Zoek je een ander type kast Bastiaan? Kijk dan naar de collectie witte kasten in de webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

 

Afwerking

Afmeting

200 cm

Andere suggesties…