Grijze Bastiaan 200 cm – grutterskast 200 cm

 2.350,00

Categorieën: ,

Grijze grutterskast met hoogwaardige afwerkingsniveau! Model Bastiaan

Landelijke grijze gespoten buffetkast – vitrinekast – winkelkast met bolle kleppen. De naam welke vaak voor de kast gebruikt word is een grutterskast of een Bastiaan.

Prijs €2350,- 

  • Materiaal: Grenen,
  • Afmetingen: 200 cm breed, 210 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: Scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Gespoten grijze buffetkast ( grutterskast )

Deze buffetkast is gemaakt van massief Grenen en mdf panelen. Het kwalitatieve grenen  is gespoten met een zwarte verf waardoor deze kast een frisse maar landelijke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 ruime laden die glijden in duurzame metalen geleiders, met soft close sluiting. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Tussen de bolle kleppen heeft de kast 4 kleine laden. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas. Tussen de deuren 3 open vakken.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Prijs €2350,-

Afmetingen Bastiaan grijs:

De zwart gespoten kast heeft een hoogte van 210 cm. De breedte is 200 cm. Het bovendeel is 30 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 50 cm.

Deze kast is ook leverbaar in de maten 150 cm en 300 cm.

Kleur:

De kast is leverbaar in verschillende kleur combinaties zoals:

Alle andere kleuren op aanvraag. Stuur ons hiervoor een berichtje.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Zoek je een ander type witte kast? Kijk dan naar de collectie witte kasten in de webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

 

Afmeting

200 cm

Afwerking

Andere suggesties…