Grijze vitrinekast met dichte deuren 240 cm

 2.550,00

Andere afmetingen en of kleuren kunnen gemaakt worden. Stuur ons hiervoor een bericht.

Categorieën: ,

Grijze vitrinekast met dichte deuren 240 cm

Materiaal: Grenen, mdf panelen
Afmetingen: 240 cm breed, 220 cm hoog, 50 cm diep
Type deur: Schuifdeuren
Type grepen: Greeploze laden
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Strakke grijze buffetkast

Deze strakke buffetkast is gemaakt van massief Grenen en mdf panelen. Deze strakke kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote dichte schuifdeuren en 1 met glas en daartussen greeploze laden. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de kast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de kast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

De buffetkast heeft een strakke moderne uitstraling en past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

ook leverbaar in het zwart of een kleur naar keuze

Levering:

De buffetkast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

240 cm