Teak kloostertafel / kasteeltafel 350 cm

 1.250,00 1.450,00

Artikelnummer: 9020 Categorieën: , , ,

Teak kloostertafel / kasteeltafel 350 cm

Robuuste eetkamertafel is gemaakt van teak hout.  Deze tafel heeft een massief blad van 4 cm dik met daaronder een extra regel om de tafel een nog robuustere uitstraling te geven. Onder het blad bevinden zich 2 H-poten die worden verbonden middels een tussen-balk. Doordat de poten verbonden worden met een tussen-balk krijgt deze eettafel de naam “kloostertafel / kasteeltafel” De poten van deze tafel zijn 12 x 12 cm en kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Omdat deze tafel gemaakt is van  teakhout kunnen er in deze tafel scheuren ontstaan, hierop verlenen wij geen garantie. Een tafel van teak leeft. Door de scheuren die in het blad kunnen zitten krijgt de tafel een doorleefde uitstraling.

Dit is een speciale afhaalaanbieding!

Specificaties Teak kloostertafel / kasteeltafel

  • Materiaal: oud teak hout
  • Poten: 12 x 12 cm vierkante poot met tussen-balk
  • Afwerking: ruw maar geen reliëf, doorleefde uitstraling

De teak kloostertafel is leverbaar in 1 lengte

  • 350 x 100 cm : Nu van €1950,- voor slechts €1250,-
  • 350 x 120 cm : Nu van €2150,- voor slechts €1450,-

Let op!! Bovenstaande aanbiedingsprijzen zijn afhaalprijzen, dus alleen geldig bij zelf afhalen

Behandeling teakhout kloostertafel

Het tafelblad van de teakkloostertafel is standaard onbehandeld. Wij kunnen de teakhout tafel behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is. Ook kunnen wij de tafel kleuren naar uw eigen smaak.

Levering kloostertafel:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

De aanbieding is alleen geldig bij zelf ophalen. 

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus. Hout is een natuurproduct. Deze tafels kunnen altijd door luchtvochtigheid, warm en kou gaan werken. Hierop verlenen wij geen garantie.

 

 

Afwerking

Lengte

350 cm

Breedte

100 cm, 120 cm