Sidetable van geleefd teakhout

 1.150,00 1.550,00

Afmeting:
200 cm breed, 80 cm hoog, 50 cm diep

 

Artikelnummer: 7568 Categorieën: ,

Side table van geleefd teakhout

Deze Side table van geleefd teakhout is gemaakt van oud gerecycled teak. Het blad van deze sidetable heeft een mooie doorleefde uitstraling, dit komt doordat er gebruik is gemaakt van oud gerecycled teak.
De side table heeft 5 lades. De laden glijden over metalen geleiders.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Korte beschrijving

Materiaal:  Teak
Afmeting: 200 cm breed, 80 cm hoog, 50 cm diep
Afmeting: 250 cm breed, 80 cm hoog, 50 cm diep

 

Behandeling

De teak side table zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de side table ook behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw salon tafel volledig kleurloos beschermd is.

Levering

De salon tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De meubels wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afwerking

Breedte

200 cm, 250 cm