Grote teak grutterskast

 2.350,00

Artikelnummer: 5874 Categorieën: ,

Grote teak grutterskast ( vitrinekast – buffetkast – winkelkast )

Prijs €2350,-

Materiaal: Oud teak hout
Afmetingen: 265 cm breed, 215 cm hoog, 30/50 cm diep
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Grote teak grutterskast

Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een oude donkere uitstraling. De kast heeft onderin zowel links als rechts 4 dichte deuren met daar tussen 3 ruime opbergladen. De bolle kleppen draaien bij het openen omhoog door middel van een scharnier.
In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas, daartussen een open vak met 2 planken. De gehele bovenkast is vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

260 cm