Geborstelde teak vitrinekast

 1.650,00

Artikelnummer: 7218 Categorieën: , ,

Geborstelde teak vitrinekast – buffetkast – winkelkast

Prijs €1650,-

Materiaal: geborsteld oud teak hout
Afmetingen: 135 cm breed, 210 cm hoog, 40/52 cm diep
Type deur: schuifdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Geborstelde teak vitrinekast

Deze geborstelde vitrinekast is gemaakt van geborsteld teak hout. De vitrinekast heeft onderin 2 gesloten schuifdeuren. Bovenin 2 schuifdeuren met glas en daaronder maar liefst 9 laden met komgreep. De laden van deze kast lopen op houten geleiders en metalen geleiders.
Doordat de vitrinekast onderin een gedeelte heeft met gesloten schuifdeuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de vitrinekast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de geborstelde vitrinekast is landelijk, maar door het geborstelde hout krijgt de kast een geleefde uitstraling. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

 

Afwerking