Buffetkast teak 300 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 4.500,00.Huidige prijs is: € 3.500,00.

Artikelnummer: 18883 Categorieën: , , , ,

Buffetkast teak 300 cm breed

  • Afmetingen: 300 cm breed, 240 cm hoog, 40/50 cm diep
  • Type deur: scharnierdeur
  • Lade geleiders: Metalen geleiders
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)
  • Van €4500,- voor €3500,-
  • Materiaal: oud gerecycled teak hout

Teak winkelkast

Deze prachtige kast is gemaakt van volledig massief, oud, gerecycled teak hout. De winkelkast heeft onderin 6 gesloten deuren die worden afgesloten met sleutels. De dichte onderkast is uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen. Boven de 6 dichte deuren zitten 6 ruime laden met een duurzaam metalen geleider systeem. Door de kraakheldere glazen deuren kunt u eindeloos genieten van hetgeen dat u tentoonstelt.

Doordat de kast een neutrale vorm heeft past de kast vrijwel in elk interieur. Het oude hout geeft een warme uitstraling in uw leefomgeving.

Deze kast is ook leverbaar in een 2-deurs , een 3-deurs uitvoering of een 4-deurs lagere uitvoering.

 

Levering teak buffetkast:

De teak buffetkast 300 cm breed kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Afmeting

300 cm