Grote teak vitrinekast / winkelkast / buffetkast, glad hout

 2.750,00

Afmetingen: 250 cm breed, 220 cm hoog, 40/53 cm diep

Artikelnummer: 15913 Categorieën: , ,

Grote teak vitrinekast / winkelkast / buffetkast Glad hout

  • Materiaal: Glad teak hout
  • Afmetingen: 250 cm breed, 220 cm hoog, 40/53 cm diep
  • Type deur: schuifdeur
  • Aantal delen: 2 delen (  bovenkast / onderkast )

Teak Winkelkast

Deze grote teakhouten winkelkast is gemaakt van volledig massief glad teak hout. Alle onderdelen van de kast zijn massieve teak planken, zelfs de panelen in de achterwand bestaan uit dikke teak planken. De teak winkelkast heeft onderin 4 dichte schuifdeuren  De dichte onderkast wordt opgedeeld in 2 verschillende ruime compartimenten, elk onderverdeeld door een legplank. Hiertussen zijn lades geplaatst welke lopen op duurzame metalen geleiders.  Daardoor is de kast uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen. boven de 4 dichte deuren zitten 5 handige laden die glijden over metalen geleiders.  Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden, maar ook 5 lades voor extra opbergruimte.

De schuifdeuren in de boven- en onderkast rollen op (in hoogte verstelbare) wieltjes. De warme kleur van het teak hout geeft de kast een rustieke en landelijke uitstraling. Ook komt dat natuurlijk door de sierlijst boven aan de kast. Kortom deze kast is ideaal als u veel opbergruimte wenst en daarbij ook nog uw servies o.i.d. wilt tonen.

Afmeting:

Afmetingen: 250 cm breed, 220 cm hoog, 40/53 cm diep

Ook leverbaar in geborsteld teak

Ook leverbaar in oud teak

Levering grote teak kast:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

250 cm

Afwerking