Vierkant teak tafel

 295,00 395,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Strakke vierkante eettafel van licht teak hout

Deze vierkant eetkamertafel is gemaakt van een lichte soort teak hout. De lichte kleur van het hout geeft een moderne uitstraling. Het blad bestaat uit 3 cm dik massief teak hout. Onder het blad bevindt zich een raamwerk waar de 4 poten aan bevestigd zitten.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier plantage teak., hout dat legaal gekapt, gedroogd en bewerkt is tot een tafel.

Korte beschrijving:

Materiaal: Teak hout
Poten: 10 x 10 cm massief teak
Afwerking: Strak / glad

Afmetingen

Deze tafel is leverbaar in de volgende afmetingen:

Vierkant teak tafel 80 x 80 cm
Vierkant teak tafel 90 x 90 cm
Vierkant teak tafel 100 x 100 cm

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Breedte

100 cm, 80 cm, 90 cm

Lengte

100 cm, 80 cm, 90 cm