Ovale eettafel van oud geleefd teak hout

 1.750,00 2.350,00

Artikelnummer: 6784 Categorieën: , ,

Ovale eettafel van oud gerecycled teak

Materiaal: Teak hout
Poten: kolom 3 poot massief teak
Afwerking: Doorleefd teak

Ovale eettafel van oud gerecycled teak

Deze eetkamertafel is gemaakt van oud doorleefd teak. Doordat het hout dat gebruikt is gerecycled is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 3 cm massief blad, onder het blad is een raamwerk bevestigd voor extra stevigheid en een robuuste uitstraling. De 2 kolompoten van deze tafel zijn massief en kunnen eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Afmetingen

De tafel op de afbeelding is 240 x 120 cm.

Wij kunnen deze tafel leveren in de volgende standaard afmetingen:

240 x 120 – €1750,-

300 x 120 – €2350,-

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Lengte

240 cm, 300 cm