Teak kloostertafel 400 cm lang 110 cm breed – geborsteld

 3.950,00

Koste beschrijving:

Materiaal: Oud gerecycled teak hout
Poten: 15 cm brede kloosterpoot
Afwerking: geborsteld

Artikelnummer: 6807 Categorieën: , ,

Teak kloostertafel 400 cm lang 110 cm breed – geborsteld – XXl

Deze sfeervolle eetkamertafel is gemaakt van oud geborsteld teak hout.  Deze tafel heeft een massief blad van 5 cm dik. Onder het blad bevinden zich twee massieve kloosterpoten die worden verbonden middels een tussen-balk. De poten van deze tafel zijn 15 cm breed (massief) en kunnen eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Koste beschrijving:

Materiaal: Geborsteld teak hout
Poten: 15 cm brede kloosterpoot
Afwerking: geborsteld

Afmetingen en prijzen

400 x 110 cm, €3950

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Lengte

400 cm

Breedte

110 cm

Andere suggesties…