Teak houten salontafel met 2 lades en onderplank

 550,00 595,00

Afmeting:
120 cm breed, 80 cm diep, 45 cm hoog
140 cm breed, 80 cm diep, 45 cm hoog

 

Artikelnummer: 11594 Categorieën: ,

Teak houten salontafel met 2 lades en onderplank

Deze teak houten salontafel met 2 lades en onderplank is gemaakt van oud gerecycled teak. Het blad van deze tafel heeft een mooie doorleefde uitstraling, dit komt doordat er gebruik is gemaakt van oud gerecycled teak.
De salontafel heeft 2 lades

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Korte beschrijving

Materiaal: Teak
Afmeting:
120 cm breed, 80 cm diep, 45 cm hoog
140 cm breed, 80 cm diep, 45 cm hoog

Afwerking: oud hout

Gerelateerd:

zie ook salontafel teak zonder onderplank

Behandeling

De salontafels zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de salon tafels ook behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw salon tafel volledig kleurloos beschermd is.

Levering

De salon tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De meubels wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

 

Breedte

120 cm, 140 cm

Diepte

80 cm

Afwerking