teak houten ovale tafel 350 cm

 2.650,00

Uniek blad 1 van op voorraad

Ovale eettafel 350 cm van geborsteld teak

Materiaal: Teak hout
Poten: Spinpoot van staal
Afwerking: geborsteld teak

Ovale eettafel 3,5 meter van oud gerecycled teak

Deze eetkamertafel is gemaakt van massief teak. Doordat het hout dat gebruikt is gerecycled is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 5 cm massief blad.  Door de metalen spinpoot kan u aan alle kanten gebruik maken van de tafel.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit Oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Afmetingen

Wij kunnen deze tafel leveren in de volgende standaard afmetingen:

350 cm lang en 110 cm breed

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.

Levering

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Breedte

110 cm

Afmeting

350 cm

Andere suggesties…