Industriële doorleefde teak tafel

Artikelnummer: 11983 Categorieën: , ,

Industriële doorleefde teak tafel met metalen onderstel

Deze sfeervolle eetkamertafel is gemaakt van massief doorleefd teak hout.  Deze tafel heeft een massief blad van 5/6 cm dik. Onder het blad kunnen diverse stalen onderstellen naar keuze worden geplaatst. Zit het juiste onderstel er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Korte beschrijving

Materiaal: Massief doorleefd teak hout
Poten: metalen x-poot, U poot, Spinpoot, of een onderstel naar keuze
Afwerking: Doorleefd

Afmetingen en prijzen

240 x 100  €1850,-
260 x 100  €2050,-
280 x 100  €2250,-
300 x 100  €2450.-

Meerprijs van spinpoot  €250,-

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Story Landelijk Wonen in Gieten

 

Afwerking

Breedte

100 cm

Lengte

240 cm, 260 cm, 280 cm, 300 cm

Type poot

Spinpoot