Teak boomstamtafel 220 of 290 cm lang

 1.390,00 1.950,00

Artikelnummer: 9916 Categorieën: , , ,

Teak boomstamtafel

Materiaal: teak
Poten: teak blokpoten of industrieel metalen onderstel
Afwerking: Doorleefd teak

Teak boomstamtafel

Deze eetkamertafel is gemaakt van oud gerecycled teak hout. Het blad bestaat uit 6,5 cm dik teak houten blad, wat de tafel een robuuste uitstraling geeft. De tafel heeft standaard 2 massief houten blokpoten. Tevens is het ook mogelijk om de tafel te bestellen met een industriële metalen poot, door het industriële metaal te combineren met de warme kleur van het teakhout krijgt deze tafel een unieke uitstraling.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Afmetingen

Deze tafel is leverbaar in de volgende afmetingen:

220 x 100 cm nu van €1750,- voor €1390,-
290 x 100 cm nu van €2350,- voor €1950,-

De metalen poten van deze tafel zijn gemaakt van 10x10cm staal. Wij hebben verschillende type onderstel. Onder andere de U-poot, X-poot, A-poot of trapezium poot. De poten worden door ons behandeld om oxidatie te voorkomen.

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.

Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Lengte

220 cm, 290 cm

Breedte

100 cm

Type poot

Teak blokpoten, U-poot 10 x 10, x-poot 10×10

Afwerking