Strakke witte buffetkast 240 cm breed

 2.550,00

Categorieën: ,

Deze witte buffetkast is een topper in het assortiment. De kast is een echte eyecatcher in de woonkamer of keuken met een afmeting van 240cm breed en 220cm hoog. In de webwinkel en winkel hebben we diverse witte buffetkasten om te vergelijken. De kast heeft een bovenkast en een onderkast waardoor het verplaatsen gemakkelijker is dan het lijkt.

Specificaties:

  • Materiaal: Mahonie, mdf panelen
  • Afmetingen: 240 cm breed, 220 cm hoog en 45/50 cm diep
  • Kleur: Wit / Wit
  • Type deur: Schuifdeuren
  • Type grepen: Greeploze laden
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast en onderkast)

Witte buffetkast op voorraad

Deze tijdloze witte buffetkast van 240cm is gemaakt van mahoniehout en mdf panelen. Deze strakke kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote schuifdeur met glas en 2 dichte schuifdeuren. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de kast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de kast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

De buffetkast heeft een strakke moderne uitstraling en past goed in zowel uw woonkamer als keuken. Zeer hoge kwaliteit kast!

Levering buffetkast gemakkelijk met boven en onderkast

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger of bus.