Strakke witte buffetkast 240 cm breed

 2.550,00

Witte strakke buffetkast – winkelkast – vitrinekast

Materiaal: Mahonie, mdf panelen
Afmetingen: 240 cm breed, 220 cm hoog en 45/50 cm diep
Kleur: Wit / Wit
Type deur: Schuifdeuren
Type grepen: Greeploze laden
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Witte strakke buffetkast – winkelkast – vitrinekast

Deze strakke winkelkast is gemaakt van Mahonie en mdf panelen. Deze strakke kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote schuifdeur met glas en 2 dichte schuifdeuren. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de kast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de kast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

De buffetkast heeft een strakke moderne uitstraling en past goed in zowel uw woonkamer als keuken. Zeer hoge kwaliteit kast!

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.