Robuuste teak tafel met 4 poten

 750,00

Robuuste teak tafel met 4 poten

Materiaal: Glad teak hout
Poten: 4 Rechthoekige poten
Afwerking: Glad teak

Robuuste teak tafel 200 cm met 4 poten

Deze eetkamertafel is gemaakt van glad teak. Dit blad heeft een dikte van 3 cm dik. Deze poten kunnen eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Afmetingen en prijzen

Deze tafel is leverbaar in:

200 x 100 cm  voor €750,-

Behandeling:

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

200 cm

Afwerking