Buffetkast teak 200 cm dichte bovendeuren

 1.750,00

Artikelnummer: 16687 Categorieën: , ,

Buffetkast teak 200 cm dichte bovendeuren

Deze strakke teak vitrinekast / buffetkast  is gemaakt van teak hout. De buffetkast heeft onderin gesloten deuren die worden afgesloten met sleutels. Bovenin 2 deuren met glas en 2 gesloten deuren en daaronder maar liefst 8 laden met komgreep.
Doordat de buffetkast onder- en bovenin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.
Het model van de buffetkast is landelijk, maar door afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

Korte beschrijving

  • Materiaal: Teak hout, glad
  • Afmetingen: 200 cm breed, 210 cm hoog. 40/53 cm hoog
  • Type deur: scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

De kast is ook te leveren in 155 cm

 

Levering buffetkast teak:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

200 cm

Afwerking