Grote teak buffetkast van oud doorleefd teak 300 cm 

 4.500,00

Artikelnummer: 19391 Categorieën: , ,

Grote teak buffetkast van oud doorleefd teak 300 cm

  • Materiaal: oud doorleefd teak hout
  • Ook leverbaar in glad teak en in geborsteld teak
  • Afmetingen kast: 300 cm breed, 225 cm hoog, 40/50 cm diep
  • Type deur: schuifdeur / scharnierdeuren
  • Aantal delen: 9 delen

Grote teak buffetkast van oud doorleefd teak 300 cm

Deze grote teakhouten winkelkast is gemaakt van volledig oud doorleefd teak hout. Alle onderdelen van de kast zijn massieve teak planken, zelfs de panelen in de achterwand bestaan uit dikke teak planken. De teak winkelkast heeft onderin 4 dichte schuifdeuren. Deze 4 deuren worden gescheiden door 2 scharnierdeuren.

Boven de 4 schuifdeuren zijn  lades geplaatst welke lopen op duurzame metalen geleiders.  Daardoor is de kast uitermate geschikt om spullen uit het zicht op te bergen.  Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden, maar ook 5 lades voor extra opbergruimte. De warme kleur van het teak hout geeft de kast een rustieke en landelijke uitstraling. Ook komt dat natuurlijk door de sierlijst boven aan de kast. Kortom deze kast is ideaal als u veel opbergruimte wenst en daarbij ook nog uw servies o.i.d. wilt tonen.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

300 cm

Afwerking