Teak tv meubel 120 cm

 435,00

Categorie: Tags: , ,

Teak tv meubel 120 cm

Materiaal: Teak hout
Afmeting: 120 cm breed, 50 cm hoog, 45 cm diep
Afwerking: glad teak
Categorie: Tv kasten

Teak tv meubel 120 cm

Deze tv kast is gemaakt van massief teak en constructietechnisch van zeer hoge kwaliteit. Het meubel is gemaakt van strak teak hout. Het tv meubel heeft links en rechts 2 opbergladen met daar tussen 2 open vakken voor bijvoorbeeld uw tv-toebehoren. De laden glijden over houten geleiders.

Teak tv meubel 120 cm bekijken in de showroom

Het is mogelijk om deze landelijke buffetkast en vele andere buffetkasten, boekenkasten, vitrinekasten of andere type meubels in de landelijke stijl te bekijken in onze showroom. Onze woonwinkel in Gieten net achter Assen en vlakbij Groningen en Emmen is van dinsdag tot en met zondag geopend. Ga naar de contactpagina voor de openingtijden.

Levering:

De kast kan voor €50 op route door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus

Afwerking

Afmeting

120 cm