Teak kloostertafel 300 cm lang 100 cm breed – Vergrijsd

 2.750,00

Koste beschrijving:

Materiaal: Oud gerecycled teak hout
Poten: 15 cm brede kloosterpoot
Afwerking: geborstel, vergrijsd

Artikelnummer: 6807-1 Categorieën: , ,

Teak kloostertafel 300 cm lang 100 cm breed – Vergrijsd

Deze sfeervolle eetkamertafel is gemaakt van oud geborsteld teak hout en heeft een grey wash behandeling gehad.  Deze tafel heeft een massief blad van 5 cm dik. Onder het blad bevinden zich twee massieve kloosterpoten die worden verbonden middels een tussen-balk. De poten van deze tafel zijn 15 cm breed (massief) en kunnen eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Koste beschrijving:

Materiaal: Geborsteld teak hout
Poten: 15 cm brede kloosterpoot
Afwerking: geborsteld. vergrijsd

Afmetingen en prijzen

300 x 100 cm, €2750

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Lengte

300 cm

Breedte

100 cm

Afwerking

,

Andere suggesties…