Suar tuintafel 300 cm. Leverbaar in elke afmeting

Suar tuintafel 300 cm

Deze suar tuintafel is speciaal behandeld voor buiten gebruik. De tafel is afgewerkt met 3 lagen olie voor buiten.
We kunnen deze tafel in elke gewenste lengte leveren. We hebben suar bladen vanaf 120 cm tot wel 500 cm op voorraad. De tafel op de foto is 3 meter en is 90 tot 100 cm breed. Nieuwsgierig naar onze suar bladen? u kan onze suar bladen bekijken via de volgende link

Lengte: 300 cm
Breedte: 90-100 cm
dikte: 6 cm
Onderstel: X Onderstel, andere onderstellen naar keuze

We kunnen ook bijpassende suar bankjes leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden

Suar boomstam tafel
De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad. Hierdoor is het hout relatief gemakkelijk te bewerken. Suar is van oorsprong familie van de meranti en is ongeveer 100 jaar geleden overkomen waaien vanuit Zuid Amerika naar Indonesië. Suar is een relatief zware houtsoort. De jongste ringen van Suar hout zijn licht van kleur. Zij zijn zichtbaar aan de uiteinden van de tafel. De kern van de tafel vertoont de diepe, donkerbruine tint van gerijpt Suar hout.

Stel jouw Suar Boomstam tafel of tafelblad samen in onze showroom in Gieten (tussen Groningen, Emmen en Assen). Wij zijn ook bijna het hele jaar op zondag geopend.
Het is mogelijk een tafelblad te komen bezichtigen en af te halen bij onze winkel Gieten.

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

 

Afwerking

Lengte

300 cm

Breedte

100 cm, 90 cm