Robuuste ronde teak tafel (RT 104)

 950,00 1.240,00

Artikelnummer: 8586 Categorieën: , ,

 

Robuuste ronde teak tafel

Materiaal: Oud gerecycled teak hout
Soort poot: spinpoot
Afwerking: Doorleefd, kleine reliëf

Robuuste ronde teak tafel 

Deze ronde tafel is gemaakt van 4 cm dik, oud gerecycled teak hout. Het doorleefde teak hout zorgt voor een warme sfeer en de landelijke spinpoot vormen een mooie combinatie tot deze sfeervolle ronde eettafel. Door dat het blad 4 cm dik is is een raamwerk onder het blad overbodig. Wel zijn er ijzeren u-profielen onder het blad bevestigd voor extra stevigheid en mogelijkheid tot werken zonder scheuren.
De poot is geheel massief en eenvoudig te (de)monteren.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Tevens is het ook mogelijk om tegen een meerprijs van €290,- een industriële spinpoot onder de tafel te zetten

Afmetingen en prijzen

Leverbaar in de volgende afmetingen:

Diameter – prijs houten spinpoot – prijs industriële spinpoot

130 cm — €950,- — €1240,-

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Type poot

houten kruispoot

Diameter

130 cm