Industriële eiken boomstamtafel 220 of 240 cm

 750,00 795,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , ,

Industriële eiken boomstamtafel

Deze eetkamertafel is gemaakt van eiken hout. De lichte kleur van het hout geeft een moderne uitstraling. Het blad is 4 cm dik (2+2) eiken hout.
Elke boomstamtafel is uniek waardoor u met de aankoop van een boomstamtafel een prachtig, uniek object in uw huis heeft!

Het hout aan de zijkanten van de tafel bestaat uit spint-hout, spint is het hout wat zich direct onder de schors van een boom bevindt. Door dat dit er nog aan zit wordt er een geleefde uitstraling gecreëerd en kan het zijn dat de breedte van de tafel enigszins kan variëren.

Het industriële onderstel op de foto is een zogenaamd A- onderstel.
Ook met een metalen U of X poot te krijgen

Korte beschrijving

Materiaal: Eiken hout

Afmetingen

220 x 100 cm €1250,- nu voor €750,- inclusief metalen A, U of X poot
240 x 100 cm €1350,- nu voor €795,- inclusief metalen A, U of X poot

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.

Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Lengte

220 cm, 240 cm

Breedte

100 cm