Dichte teak kast Oud hout/ Jagerskast 220 cm hoog

 1.950,00

Artikelnummer: 4872-1 Categorieën: , , , ,

Dichte teak kast Oud hout/ Jagerskast 220 cm hoog

Materiaal: Teak hout
Afmetingen: HxBxD 220 x 130 x 50
Type deur: scharnierdeur
Type grepen: Komgreep

Teak dichte kast / teak jagerskast:
Deze dichte kast is gemaakt van teak hout. Het ontwerp van deze kast is gebaseerd op de zo genoemde jagerskast. Vroeger werden jagerskasten gebruikt door jagers om de geweren en munitie in op te bergen. Aan beide zijkanten van de kast zit een opbergruimte die daar  erg geschikt voor was. Tegenwoordig is het oorspronkelijke model jagerskast  ‘’opnieuw’’ ontworpen en zijn de ruimtes voor het geweer / de munitie voorzien van legplanken ontworpen. Met deze jagerskast haalt u een mooie dichte teak kast in huis.

Het teak hout waarvan de kast gemaakt is, is afkomstig uit Indonesië. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog, en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

 

Afmetingen:
Deze jagerskast is leverbaar in de volgende standaard maat:
De breedte van de jagerskast is 30 cm, de hoogte is 220 cm en de kast heeft een diepte van 50 cm.

Prijs: Nu voor €1950,-

Levering:
De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Afmeting

130 cm