Dichte kast Boston 130 cm

 1.349,00

Ontdek de tijdloze elegantie van deze kast uit de Boston collectie van Livingfurn, waar gerecycled teakhout en blank robuust staal samenkomen. Strakke lijnen en greeploze laden en deuren geven een moderne uitstraling. Op het gerecyclede hout zijn gebruiks- en verfsporen zichtbaar, waardoor elk meubel uniek wordt. Deze combinatie van vormgeving en materialen maakt de Boston collectie tijdloos en stijlvol.

Artikelnummer: 11625 Categorieën: , , , ,

Dichte kast Boston 130 cm

Ontdek de tijdloze elegantie van deze kast uit de Boston collectie van Livingfurn, waar gerecycled teakhout en blank robuust staal samenkomen. Strakke lijnen en Greeploze laden en deuren geven een moderne uitstraling. Op het gerecyclede hout zijn gebruiks- en verfsporen zichtbaar, waardoor elk meubel uniek wordt. Deze combinatie van vormgeving en materialen maakt de Boston collectie tijdloos en stijlvol.

Deze kast is gemaakt van gerecycled teak hout met af en toe de orginele verf. Omdat dit meubel gemaakt is van gerecycled teak hout is elke meubel uniek. Het meubel is gemaakt van massief hout

Afmetingen:
Deze kast is leverbaar in de volgende afmetingen
Breedte : 130 cm
Hoogte : 190 cm
Diepte : 50 cm

Serie
In deze serie zijn verschillende meubelen beschikbaar 

Levering:
Dit meubel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). Dit meubel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

 

 

Gewicht 133 kg
Afmetingen 50 × 130 × 180 cm
Afmeting

130 cm

Afwerking