Boomstam salontafel teak 120cm

 395,00

Afmeting:
Afmeting: 120 cm breed, 70 cm diep, 25 cm hoog

Aanwezig in showroom:
Ja

Artikelnummer: 11495 Categorie:

Boomstam salontafel  teak

Deze boomstam salontafel teak is gemaakt van oud gerecycled teak hout. Het blad bestaat uit 5 cm dik teak houten blad, wat de tafel een robuuste uitstraling geeft. De hardhouten bladen hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke uitstraling. Hierdoor is geen blad hetzelfde en haal je een unieke salon tafel in huis

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Korte beschrijving

Materiaal: teak
Afmeting:  cm breed,  cm diep,  cm hoog
Afwerking: doorleefd teak

Gerelateerd:

Zie ook onze mooie bijpassende industriële teak boomstamtafel

Behandeling

De salontafels zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de salon tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw salon tafel volledig kleurloos beschermd is (en de zijn uitstraling behoud.)

Levering

De salon tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De meubels wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afwerking