Geborstelde teak klepbank met schuine rugleuning 120 cm

 495,00

Artikelnummer: 16454 Categorieën: ,

Geborstelde teak klepbank met schuine rugleuning

Materiaal: Teak hout
Afwerking: geborsteld teak hout

Teak klepbank

Deze klepbank is gemaakt van volledig massief teak hout. De afwerking van deze klepbank is geborsteld teak hout, hierdoor krijgt de klepbank een mooie robuuste uitstraling. Het hout is nog onbehandeld dus u kunt er alle kanten mee op. Een groot voordeel aan klepbanken is dat er erg veel spullen in opgeborgen kunnen worden. De rugleuning van deze klepbank is schuin, hierdoor heeft de bank een prettige zit. Doordat de klepbank geen armleuningen heeft kunt u gemakkelijk de klepbank bij een eettafel plaatsen.

Afmetingen

Deze klepbank is leverbaar in de volgende afmetingen:

120 cm nu voor €495,-

Hoogte: 90 cm
Diepte: 50 cm
Zithoogte: 48 cm

Behandeling

De bank is nog onbehandeld en dat is in principe ook niet nodig, mocht u het wel op prijs stellen, kunt u bij ons een behandeling bij kopen. Ook kunt u de bank door ons op kleur laten brengen. Vraag naar de voorwaarden!

Levering

De bank kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De bank wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van de bank op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afmeting

120 cm, 150 cm, 260 cm, 300 cm

Afwerking