Landelijke zwarte buffetkast

 1.450,00

Artikelnummer: 4803 Categorieën: , ,

Landelijke zwarte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren

Landelijke witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren
Materiaal: Mahonie, mdf panelen
Afmetingen: 190 cm breed, 220 cm hoog, 40 cm diep
Kleur: Zwart
Type deur: Schuifdeuren
Type grepen: Invallende greep
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Landelijke zwarte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren

Deze buffetkast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. De buffetkast kast heeft onderin 3 gesloten schuifdeuren, bovenin 3 grote schuifdeuren met glas en daartussen 3 laden met invallende greep. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Ook is de kast in de zijkanten van het bovendeel voorzien van glas waardoor een erg fraai lichtinval ontstaat.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Afmetingen:
De kast is ook leverbaar in de volgende standaard maten:
120 cm breed (2-deurs uitvoering) en 220 cm breed (4-deurs uitvoering)
De hoogte van de buffetkast is 220 cm. De diepte van het bovendeel is 40 cm en de diepte van het onderdeel is 50 cm.

Kleur:

De kast is leverbaar in verschillende kleurcombinaties zoals :
Buitenkant wit  – binnenkant wit (klik hier)
Buitenkant wit – binnenkant grijs
Buitenkast grijs – binnenkant wit (klik hier)

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling. Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

In onze showroom winkel in Gieten hebben we heel veel van dit soort type landelijke kasten staan. Samen met veel prachtige boomstam tafels.

 

Afwerking

Afmeting

190 cm