Zwarte doorgeschuurde buffetkast 250 cm 

 2.650,00

Zwarte doorgeschuurde buffetkast 250 cm

Prijs: normaal €3250,- nu voor €2650,-

Materiaal: Grenen hout, mdf
Kleur: Zwart / zwart
Afmetingen: 250 cm breed, 235 cm hoog, 52 cm diep
Type deur: Klapdeuren
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Zwarte doorgeschuurde buffetkast 250 cm

Deze kast heeft een unieke uitstraling doordat de kast een strakke zwarte afwerking heeft, die doorgeschuurd is. Hierdoor krijgt de kast een vintage uitstraling.

Doordat de buffetkast onderin en bovenin gedeeltes heeft met gesloten deuren is dit een super grote opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Afmeting

250 cm