Witte vitrinekast / winkelkast

 1.450,00

Artikelnummer: 5034 Categorieën: , ,

Witte vitrinekast / winkelkast
Kleur: Wit / Wit
Type deur: Schuifdeuren
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Witte vitrinekast / winkelkast

De buffetkast kast heeft onderin 3 gesloten schuifdeuren, bovenin 3 grote schuifdeuren met glas en daartussen 3 laden. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Ook is de kast in de zijkanten van het bovendeel voorzien van glas waardoor een erg fraai lichtinval ontstaat.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Afmetingen:

H x B x D

220 x 180 x 50 cm

 

Levering:
De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

,

Afmeting

180 cm