Witte buffetkast – vitrinekast 200 cm

 1.695,00

Witte strakke buffetkast / winkelkast van 200cm breed x 220cm hoog en 50cm diep. Deze witte buffetkast is gemaakt van massief grenenhout en mdf panelen. Het is mooi afgewerkt met deuren met glas en kastladen zonder greep.

  • Materiaal: Grenen, mdf panelen
  • Afmetingen: 200 cm breed, 220 cm hoog, 50 cm diep
  • Kleur: Wit, ook leverbaar in zwart en grijs
  • Type deur: Schuifdeuren
  • Type grepen: Greeploze laden
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Witte buffetkast op voorraad

Deze strakke witte buffetkast, ook wel winkelkast genoemd is gemaakt van massief grenen en mdf panelen. Deze strakke kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote schuifdeuren met glas en daartussen greeploze laden. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails. Doordat de kast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de kast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. De buffetkast heeft een strakke moderne uitstraling en past goed in zowel uw woonkamer als keuken. Zeer hoge kwaliteit kast!

Afmetingen witte buffetkast:

De kast is leverbaar in de volgende afmetingen: 200 cm breed van €2050,- voor €1695,-

Kies de kleur van de landelijke buffetkast

Deze witte strakke kast is leverbaar in verschillende kleur combinaties zoals:

Levering:
De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.
Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

200 cm

Afwerking