Smalle, witte vitrinekast

 565,00

Artikelnummer: 8417 Categorieën: , ,

 

Smalle, witte vitrinekast – winkelkast – buffetkast

 

Materiaal: Grenen hout met mdf
Afmetingen: 70 cm breed, 200 cm hoog, 40 cm diep
Type deur: scharnierdeur
Aantal delen: 1 deel

Smalle witte vitrinekast

Deze smalle, witte vitrinekast is gemaakt van massief grenen hout en mdf panelen. Door de roomwitte achtergrond en frame moet je soms even nadenken waar je bent: in je woonkamer, of een stijlvolle boerderij. De aandachtige kijker vindt over de hele kast elegante details terug, zoals de ruitvormige sleutelgaten en het reliëf in de zijkanten.
De vitrinekast heeft onderin één gesloten deur die word afgesloten met een sleutel. De 40 cm diepe opbergruimte is ideaal voor spullen die u uit het zicht wilt houden. Boven de dichte deur bevindt zich een vitrine gedeelte waar bijvoorbeeld servies getoond kan worden. Doordat de zijkanten ook van glas zijn komt er meer licht in de kast en komen uw sierstukken nog mooier uit!

Let op!
De deuren hebben scharnieren aan de rechter kant, de kast is eventueel ook leverbaar met de scharnieren aan de linker kant.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Mocht u de kast zelf ophalen, helpen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

70 cm

Afwerking

,