Witte landelijke winkelkast / buffetkast 230 cm

 2.350,00

Categorieën: , ,

Witte landelijke winkelkast / buffetkast 230 cm

Afmetingen: 230 cm breed, 225 cm hoog, 50 cm diep
Type deur: klapdeur
Aantal delen: 2 delen (  bovenkast / onderkast )

Witte landelijke vitrinekast / winkelkast / buffetkast

Bovenin heeft deze kast 4 klapdeuren met glas en in het midden een open vak.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Verder heeft deze kast veel lades, waarin u handig spullen kunt opbergen.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Prijs:

€2350,-

Afmeting:

Afmetingen: 230 cm breed, 225 cm hoog, 50 cm diep

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Afmeting

230 cm